Partygrime


Glitter Tattoo

(nep) Tattoos

Al deze Tattoos zijn helemaal “hot” bij kinderfeestjes, maar ook voor volwassenen die tijdelijk voorzien willen worden van een nagenoeg echte Tattoo, Glitter Tattoo of zelfs een Chocolade Tattoo die je er zelf weer af kunt snoepen!

Glitter Tattoos

Hele mooie bijzondere “Tattoos” zijn de Glittertattoos. Er wordt een sjabloon naar keuze opgeplakt. Vervolgens worden de ruimtes van het sjabloon opgevult met een speciale huidlijm. En daarna wordt het sjabloon voorzien van bonte glitters.

De Glitter Tattoo is ongeveer 4 tot 7 dagen houdbaar.

Airbrush Tattoo

Airbrush Tattoos

Het aanbrengen van deze “tattoos” is pijnloos en ze zien er bedrieglijk echt uit. Eerst wordt er ‘n sjabloon aangebracht, dat daarna ingekleurd wordt met airbrush apparatuur. Afhankelijk van de gebruikte inkt en de verzorging van de tattoo in de dagen erna is deze tattoo houdbaar tot 5 dagen.

De inkt die ik gebruik is veilig.

Let op: Ik werk NIET met HENNA.  In veel vakantielanden werkt men met Henna inkt. Deze is veel langer houdbaar maar kan voor behoorlijke huidirritaties leiden en zelfs brandwonden en littekens!

Choko Tattoo

Choco Tattoos

Hier worden echte chocolade afbeeldingen op je arm, been of gezicht gemaakt. De Tattoos zijn van de beste heerlijke chocolade. Let op! De Tattoos stollen bijna niet, dus je kunt ze er erg makkelijk weer vanaf wrijven, of snoepen natuurlijk!

Copyright Math Heckmans